Marea Ţeapă Salve!

Publicat pe Publicat în Răspunsul meu la toate întrebările

 

În zi de Moş Nicolae se vorbeşte mai mult decât oricând, nu de Moşul care ne-a umplut sau nu ghetuţele în seară trecută, ci de marea „păcăleală” Salve Club!

Este normal? DA! Intro lume în care când unul vrea să urce, 3 îl sapă şi 2 îl trag în jos, o lume în care unii muncesc alţii dărâma! Aşa a fost în ultimele decenii, aşa va fi mai departe.

Din respect pentru cei care au avut încredere în strategia noastră, aceeaşi strategie folosită şi în 2007, am comentat puţin ştirile negative şi modul în care vom răspunde că, companie, acelora care nu îşi pot stăpâni invidia şi merg mai departe în a scrie spre presă de scandal despre noi!

Cititi aici mai departe

.

48 de comentarii la “Marea Ţeapă Salve!

 1. observ ca santeti la fel de arogant si dupa cele intamplate . lasati persefleaua pt fraierii care si-au pus echipele sa dea banii.

  1. „Sant” arogant poate in ochii dvs, iar faptul ca puteti sa va adresati catre mine direct si public pe un blog consider ca este o dovada suficienta de transparenta si deschidere. Legat de limbajul trivial pe care l-ati ales , consider ca o experienta mai ampla in domeniul afacerilor v-ar putea face sa intelegeti cum stau lucrurile in acest domeniu iar salariul nu poate fi asemanat cu o oportunitate de business. Daca dvs sunteti suparata de „cele intamplate” , dar atunci eu cu 120.000 de oameni in echipa?!

   Va doresc succes si bucurie!

 2. ne-ati luat bani si v-ati inbogatit voi si noi nu avem ce manca ……………..daca erati oameni corecti ne inapoiati toti bani ……………mai si pui poza cu masina aia luata pe bani prostilor

  1. Nimeni nu v-a luat nici un ban. Acesta nu este furt! Va rog sa va adresati organelor de politie daca considerati ca ati fost furat de vreun colaborator Salve sau mai rau, obligat sa dati banii la banca in contul companiei.

   Pentru suma investita s-au facut plati in sali, cursuri, seminarii, iar 70% din suma a plecat spre structura adica spre colaboratori, 24% la tva iar restul la companie.

   Deci care BANI!!!!???

   Putina aritmetica ar ajuta! Dar e foarte usor sa dam din gura si sa dam vina pe altii! Mai bine deschide ochii la patronul sau directorul companiei unde lucrezi si cand ala va merge pe jos iar tu cu masini scumpe, atunci sa judeci ce masina are direcotrul companiei!

   In viziunea ta, ar trebui sa merg cu autostopul de la seminar la seminar, doar asa, de dragul tau…

   Pacat. Unii chiar nu vad.

   O viata frumoasa!

 3. buna ziua…..domnule calin deja oameni mei nu mai au rabdare…si ma cauta sa le inapoiez bani de inscriere si aeninta ca se vor aduna mai multi si va da in judecata ”firma salve club”eu ca sa fac,ce sa le zic?????????????