Începe să gândeşti !

Publicat pe Publicat în Gânduri si idei

Că să reuşeşti în viaţă, trebuie să adopţi un nou mod de a gândi. Ne putem schimbă însă mentalitatea?

Începe să gândeşti : răspunde la această întrebare cu un DA răsunător, demonstrându-ne în acelaşi timp că schimbarea mentalităţii ne poate schimbă radical viaţă.

Oferindu-ne idei şi argumente convingătoare, citate, dar şi fapte concludente din viaţă celor mai mari lideri ai lumii şi punându-ne la dispoziţie chestionare interactive, această carte unică ne ajută să ne evaluăm modul de a gândi, ne călăuzeşte pe drumul spre teritorii necunoscute şi ne învaţă, pas cu pas, secretele celor mai importante tipuri de gândire.

Gândirea de ansamblu – gândirea care ne oferă şansă să vedem lumea care se întinde dincolo de graniţele universului nostru îngust, o lume plină de idei măreţe.

Gândirea bazată pe concentrare – gândirea care ne ajută să ne detaşăm de lucrurile care ne distrag atenţia, în aşa fel încât să ne exploatăm la maximum potenţialul.

Gândirea creativă – gândirea care ne oferă posibilitatea de a ne depăşi condiţia umană pentru a înfăptui lucruri cu adevărat extrordinare.

Gândirea bazată pe colaborare – gândirea care ne îndeamnă să colaborăm cu cei din jur că să obţinem rezultate ieşite din comun.

Gândirea reflexivă – gândirea care ne oferă o perspectiva asupra trecutului pentru a putea înţelege mult mai bine viitorul… dar şi alte lucruri existenţiale.