Educaţia ne-o facem singuri prin ceea ce cumpărăm!

Publicat pe Publicat în Răspunsul meu la toate întrebările

Chiar mă gândeam zilele trecute să mai verific să văd ce zice internetul de mine. Aşa cum deja se ştie, cele mai vizitate site uri sunt cele care vorbesc de rău imaginea unei persoane, sau altfel zic vorbesc ceea ce alţii vor să vadă şi audă pentru că ei să se simtăbine în mizeria lor de viaţă.

De ce spun mizeria lor de viaţă? Pentru că nimeni nu ar fi interesat să văd cât de rău îi merge la altul dacă lui i-ar merge bine. Iar că să îi meargă bine , este nevoie de mai mult decât să dea vină pe stat, şefi, rude sau alţi vinovaţi care îi fac lui viaţă grea. În loc săia în mâna un Forbes în care să citească cum au reuşit cei mai bogaţi oameni din România că în România să facă bani, preferă un Cancan că să vadă care pe cine înşeală şi cât de rău o mai duc unii. Apoi se miră că şi lui îi merge rău…

În caz că nu ştii din care categorie faci parte , putem face un mic test: ce gândeşti atunci când vezi o ţipă frumoasă într-un Porsche 911, model 2014, lângă ţine la semafor? Dacă ai mintea frumos ordonată şi pregătită pentru succes, vei vedea o persoană care a muncit şi are ceea ce merită. Dacă ai mintea murdară de tot ce spune societatea, vei gândii că nu are ceea ce merită şi a obţinut prin cine ştie ce metode murdare de la bărbaţi cu bani.

Partea interesantă este că pe ea nu o interesează ce gândeşti tu şi nu o influenţează deloc! Iar de gândeşti rău, rău îţi faci şi toată ziua îţi va merge ciudat iar la final vei simţii un gust amar.

Numele Călin Donca ar putea fi asociat cu ultimele evenimente pe care le-am avut prin Asociaţia E31 pentru viitor. Ar putea să fie un impuls că şi alţii să facă astfel de evenimente şi tabere prin care să ajutăm pe cei care au mai mare nevoie decât noi. În schimb, este asociat cu ţeapă pe care se spune că am dat-o la Generali, companie cu care nu am lucrat niciodată.

Prima dată când un ziar că Bihoreanul începe să scrie despre ţine lucruri atât de false te gândeşti că este prost informat. Dar apoi, de ce nu te-a contactat nimeni şi de ce atunci când ceri dreptul tău legal la replică nu te bagă în seama… Atunci începi să înţelegi căceea ce citeşti este ceea ce alţii au ales să fie real pentru ţine. Cum este posibil că cineva să fie atât de eronat în informaţie? Simplu: nu îi pasă ce scrie atât timp cât lumea vrea să vadă cum Călin Donca sau alţii pică, scriem orice doar să fie citit.

Dragă române ce citeşti presă de scandal, da-mi voie să aduc legea atracţiei şi în viaţă ta spunând: ceea ce atragi aşa primeşti: scandal cauţi, scandal vei avea. Pentru că în final, fiecare primeşte ceea ce merită, nu-i aşa?

Călin Donca – ,,cel încă uimit de adevărul din ziare”

Un comentariu la “Educaţia ne-o facem singuri prin ceea ce cumpărăm!

  1. Da Calin…din pacate asa este si asta este societatea in care traim,pentru ca nu avem incotro…
    Asa cum spunea odata Domnul Isus Hristos”Tata nu Te rog sa ii ei din lume ci sa-i pazesti de lume”
    asa ca si noi trebuie sa gandim la fel si te apreciez pentru faptul ca stiu ca ai p[utea pleca din tara acum sa iti faci afaceri oriunde in lume ai ramas aici in Romanica noastra ca sa aduci „educatie”.