Despre mine

Calin Donca

Născut ca oricare altul, am ajuns pe această lume gol și cu strigăte de bucurie. De atunci, din spitalul de maternitate din Reșița și până acuma, prea multe s-au întâmplat și totuși, prea puține.

Primul: Mulțumesc, prin ceea ce am trecut am devenit mai puternic, deoarece a trebuit să mă privesc mai atent pe mine și să corectez anumite zone stricate, iar pe ceilalți a trebuit să îi privesc doar prin prisma faptelor pe termen lung și nu a vorbelor pe termen scurt!

Mulțumesc, eu îi consider pe ei, toți cei care au făcut, vorbit, gândit, lucruri rele la adresa mea, fanii mei, deoarece ei și-au canaliz energia spre mine, iar eu preiau această energie, indiferent că este negativă sau pozitivă, și o canalizez spre scopurile mele, pentru că pe ce te concentrezi acolo îți pleacă toată energia.

Mulțumesc, voi ați fost cei mai mari profesori ai mei, m-ați învățat prin fapte și prin exemplu personal.

 

A doilea: Un bambus în primii 5 ani crește 15 cm. Apoi în al cincilea an, crește 5 metri. Adică, primii 5 ani îi folosește  pentru a-și forma baza și abia după ce este puternică rădăcina,  pornește spre înălțimi.

 

Astăzi doresc să mă asemăn cu un bambus. Pe numele meu nu mai este nici o companie activă, deci nici o grijă din această parte. Sunt doar un lider ce își formează echipa, într-o societate în care fac ceea ce îmi place și ceea ce mi-am dorit.

 

Mă simt fericit, sunt entuziasmat de acest nou început și te provoc să ai curaj, nu trebuie neapărat să lupți și să treci prin ce am trecut eu sau alții, poate că în cazul tău va trebui să schimbi ceva la tine și toate se vor așeza în cea mai perfectă ordine, trebuie doar să fii hotărât.

9 comentarii la “Despre mine

 1. RABDARE -PERSEVERENTA SI INCREDERE,Cea mai potrivita propunere pentru cei care s-au oprit din activitate .Totul este posibil daca ai incredere in tine.Viata mi-a adus in tinerete cele mai grele incercari si am trecut peste ele chiar daca atunci nu existau atatea oportunitati ca acum.Cele mai importante vise le-am realizat,dar nu s-au oprit nici visele nici sperantele.

  TOT INAINTE SALVE

  1. Înainte de a realiza ceva, trebuie să crezi că acel lucru poate fi realizat. Această credinţă pune mintea în mişcare pentru a găsi un mod de a-ţi transforma gândul în realitate. Mult succes in ceea ce iti propui !

 2. 1. Persoanele pe care le intalnesti sunt persoanele potrivie …
  2.Ceea ce ni se intampla este singurul lucru care ni se putea intapla…
  3.Orice moment in care se incepe este momentul corect…
  4.Cand ceva se temina…se termina.
  Fiti unici,fiti voi insiva ;urmati-va VISURILE si distracti-va in acelasi timp,pentru ca viata nu este facuta sa fie un chin, ci o SARBATOARE.