Afaceri mari cu investiţii 0. Cum?

Publicat pe Publicat în Educaţie financiară

Fii diferit! Doar aşa vei putea cuceri inima şi mintea celor care aud de tine. Restul sunt doar detalii. Poate că şi de aceea, atât de puţine persoane reuşesc să clădească o fundaţie solidă, căutând mereu materialul de construcţii greşit. Ar trebui să fie normal şi larg acceptată posibilitatea de a începe afaceri cu investiţii zero!

Exemplu concret: în august 2008 am fost invitat la o prezentare în legătură cu o nouă afacere ce avea să înceapă în Timişoara. Fiind  mereu deschis la informaţii, am participat cu bucurie, chiar dacă eram extrem de ocupat în acea perioadă cu două companii pe care le aveam şi cu o grămadă de bătaie de cap.  Era vorba de o afacere care se baza pe un sistem de vânzare de publicitate pe internet, cu posibilitatea de a fi agent sau supervizor. Imediat le-am propus idea de a transforma sistemul lor în unul de tip MLM, oferind eu însumi întreaga mea exhipă de aproximativ 100 de lideri şi 2000 de colaboratori înscrişi.Oferta mi-a fost refuzată prin prea cunoscuta fraza: ,,trebuie să vorbim cu asociatul nostru din America’’ şi prin targetul ilar de mare cerut pentru această colaborare cu ei. Aşa că, am contactat un specialist pe programare, în care am avut încredere şi cu care am împărţit ani buni de şcoală şi am decis împreună ca din tot ceea ce încasez 10% să meargă spre el, indiferent de profitul meu. Apoi, am implicat forţa de vânzare şi alături de publicitate şi promovare în mediul online al altor companii, având în primele 4 luni de activitate o cifră de afaceri totală de 304.930 lei, din care profitul a fost de 265.611, adică undeva la 60.000 de euro profit în primele 4 luni de activitate.

Ţi-am spus aceste rezulte nu pentru a mă lăuda, ci pentru a-ţi oferi suficiente date şi exemple încât să crezi că şi tu poţi să o faci! Ai tot ce ai nevoie, nu mai aştepta marele moment, creează-l!